Referenties

Regenboog Burst

Intens is het woord waarmee ik je wil omschrijven. Je leeft intens, je beleeft alles intens. Je deelt intens, je voelt alles intens en je emoties zijn intens. Je bent iemand die leeft, iemand die midden in het leven staat. Een leven waar je lang, lang mee geworsteld hebt. Een leven dat je lief hebt en waarmee je een intense strijd hebt gevoerd. Een intensiteit van leven die mensen in jou aantrekt, maar ook kan afschrikken. Een leven waarvan ik zie dat je je weg erin aan het vinden bent.

Lieve Karin, ik vind het zo fijn dat ik er voor je mocht zijn. Het waren bijzondere dagen die ik niet snel zal vergeten en die mij in alle opzichten aan het denken zetten. Het is waar Karin, je bent een inspiratie voor vele mensen om je heen en waar je ook een stap hebt gezet, daar laat je een blauwdruk achter ”Karin was here.”

Ik zie dat je zelf niet in de gaten hebt, wat voor een charisma je uitstraalt. En wat ik nu heb ervaren is dat het zware, het donkere wat om je heen hing toen je verdrietig, misschien wel verslagen en teleurgesteld wegging van Aruba, dat daar een mooi licht voor in de plaats is gekomen wat je nu uitstraalt waardoor je zoveel mensen weer naar je toetrekt.

Je vriendin Jacqueline

Aruba (54)

Wat ben je toch speciaal, Karin. Vol leven, vol passie, vol energie, jeetje! Wat heb jij toch veel meegemaakt. God, wat heb jij toch een bewogen bestaan. Je beleeft alles Zo intens en je inspireert, maar je laat ook mensen nadenken. Zonder het te weten maakt het diepe indruk op iedereen die je tegenkomt. Je belandt nu op een moment waarop het geluk jou toelacht en het leven eindelijk tegen je zegt: THIS IS YOUR TIME!

Tssss… terug naarWouw?? Dacht het niet!! Terug bij ons, dat klinkt spannender toch? We missen je en we hebben je talent hier nodig! Ik wens jou het allerbeste, Karin. Dikke kus vanuit Aruba,

Tai-Foo Lee

Karin en ik op Kreta

25 jaar kennen we elkaar nu. We waren twee onervaren, jonge hostessen op Kreta. Vol verwachtingen, vol idealen. Allebei avontuurlijk, op zoek naar het Grote Geluk. Ik heb jou in al die jaren met warmte en belangstelling gevolgd. Ik ken maar weinig mensen die zo’n lef hebben om te doen wat jij allemaal hebt gedaan. No guts, no glory past helemaal bij jou. Daar heb ik diep respect voor. Waar ik toch altijd weer de veilige kant opzocht, sprong jij gewoon in het diepe. Je bent een groot voorbeeld voor me op het gebied van kracht, doorzettingsvermogen, positivisme en je dromen visualiseren. En het Grote Geluk? Dat weten we intussen. Dat zit ‘m in de kleine dingen. De aankomst op Ithaka is niet het belangrijkste, maar de reis ernaartoe. Ik ben ervan overtuigd dat jouw boek een bestseller gaat worden. Met al je talenten en creativiteit kun jij het verschil maken. You go girl!

Je schrijfcoach en vriendin Ruby

Ik heb het boek in één ruk uit gelezen. Ik werd geraakt door de prachtige manier waarop Karin Martens haar liefde voor de Griek Yiannis beschrijft. Ook haar liefde voor Griekenland, de mooie eilanden en de cultuur komt beeldend naar voren. Dit boek gaat over het overwinnen van tegenslagen en over positief in het leven staan, maar bovenal is de boodschap: Houd je van iemand? Ga er dan voor! Het is nooit te laat.
Sacha Schuurs

Plaats een reactie